Gradska Radionica

Koncert: Expressions

.

Expressions 286x215

Gradska radionica u Puli poziva vas na večer ambijentalne glazbe u petak 21. srpnja s početkom u 21 sat. Trojica glazbenika: Marko Jovanović, Anthony Wells i Enes Begovski predstsvit će svoj zajednički glazbeni projekt pod nazivom Expressions. U nastavku pročitajte njihove kratke umjetničke biografije.

Marko Jovanović je pasionirani skladatelj, producent i multimedijski umjetnik – magistar glazbe. Njegov rad uključuje sviranje, skladanje i produkciju vlastite glazbe u kućnom studiju s digitalnom i analognom opremom. Marko je multiinstrumentalist koji izvodi live nastupe/ DJ setove, radi na dugometražnim i kratkim filmovima, dokumentarcima, festivalima, kazalištima i javnim projektima.

Anthony Wells od 2009. nastupa u Limi-Peru s elektroničkim zvukovima i ritmovima udaraljki. Godine 2011. otišao je u Argentinu studirati elektroničku glazbu i glazbenu produkciju. Godine 2012. u Barceloni stvara projekt "Zona Wells" (fusion-glazba) sa svojom sestrom (Saphie Wells). 2015. godine se povezao sa Markom Jovanovićem i svirao u njegovom bendu "Svaki dan je drugačiji". 2019. stvorio je svoj projekt Innerwells.

Enes Begovski iz Štipa, Makedonija, diplomirao je glazbu na Filmskoj akademiji u Štipu kao filmski skladatelj i dizajner zvuka. Radi kao nezavisni glazbenik istražujući nove zvukove i kulture. Istražujući udaraljke i ritam, zavolio je različite vrste instrumenata i zvukova. Njegov put ga je odveo do jedinstvenog instrumenta hanga ili handpana. Također je pokazao svoju strast u skladanju glazbe za mnoge kazališne predstave kao što su: "Actor Human", "Hektomeron" Nacionalnog kazališta Craiova, "Vernisaz" u Dramskom teatru Skoplje, i mnoge druge. Sa svojim projektima bio je dio festivala u zemlji i inozemstvu.

 Logo Grad Pula