Gradska Radionica

Predavanje: "Kako spriječiti blagdansku depresiju"

Gradska radionica - banka vremena"Ura po ura" poziva vas na predavanje prof.Svjetlane Prkić "Kako spriječiti blagdansku depresiju". Predavanje će se održati u Dnevnom boravku društvenog centra Karlo Rojc u utorak 16.12. u 18 sati.

1798584 769526793116274 9103472471110238315 n

Božićni i novogodišnji blagdani su najčešće ispunjeni radosnim događajima i

optimizmom. Prave se kolači, kupuju pokloni, planiraju obiteljska druženja i novogodišnja putovanja. No, istina je da su upravo blagdani izvor velikog stresa i okidač depresivnih stanja.

Zbog velikog pritiska medija i zbog vlastite nesigurnosti, ljudi često prihvaćaju nerealna očekivanja okoline. Zbog toga budu pod jakim stresom i ne mogu se opustiti.Neki su sami i nemaju s kime podijeliti bliskost, neki ne podnose prosinački mrak i ružno vrijeme, neki nemaju novaca za poklone koje žele kupiti…mnogo je razloga zbog kojih se osjećaju tužno, osamljeno i bespomoćno.

Kako se nositi s očekivanjima, kako izbjeći potrošačku groznicu, kako biti dobar prema sebi i drugima za vrijeme obiteljskih okupljanja, kako provesti blagdane po svojoj mjeri, teme su ovog predavanja.

Kratak info o predavaču:
Prof. Svjetlana Prkić licencirani je Life&business coach i članica Hrvatske udruge za coaching. Završila je certifikacijski program „Biti Coach“ i Akademiju Hrvatske udruge za coaching. Trenutno se educira za terapeutkinju iz oblasti transakcijske analize. Kroz coaching praksu pomaže pojedincima u ostvarivanju njihovih ciljeva. Vrlo je aktivna u edukaciji i promicanju osobnog razvoja putem radionica o jačanju samopouzdanja, partnerskim odnosima, upravljanju vremenom, komunikaciji itd. Redovito održava predavanja za ciljane skupine i građanstvo.

 

 Logo Grad Pula